Urządzenia i Akcesoria
Magnolia Kitchen brownies
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
9 portions
Składniki
-
oil spray to grease
-
blanched almonds60 g
-
canned chickpeas drained and rinsed (approx. 250 g after draining)400 g
-
coconut milk125 g
-
dairy free butter125 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
soft brown sugar200 g
-
Dutch cocoa powder60 g
-
gluten free baking powder½ tsp
-
gluten free flour100 g
-
dark chocolate (70% cocoa) roughly chopped, plus extra to sprinkle150 g
-
icing sugar to dust
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 9 portions
Sód
1612.9 mg
Białko
61.2 g
Kalorie
17486.4 kJ /
4163.4 kcal
Tłuszcz
245.8 g
Błonnik
39.7 g
Tłuszcz nasycony
98 g
Węglowodany
425.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Raspberry crumble bars
40 min
Five seed energy bars
1 godz. 45 min
Strawberry and puffed millet cereal bars
2 godz. 15 min
Sugar-free strawberry pistachio slice
50 min
Blueberry crumble slice
1 godz. 15 min
Coconut oat biscuits
45 min
Lemon coconut bliss balls
40 min
Pepita almond Florentines
1 godz.
Almond and date bars
2 godz. 15 min
Peanut butter brownie bliss balls (Post-natal)
1 godz. 10 min
Banana, walnut and date loaf (Skinnymixers)
55 min
Caramel almond cashew slice (Post-natal)
2 godz. 30 min