Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- oil spray, to grease
- 60 g blanched almonds
- 400 g canned chickpeas, drained and rinsed (approx. 250 g after draining)
- 125 g coconut milk
- 125 g dairy free butter
- 1 tsp natural vanilla extract
- 200 g soft brown sugar
- 60 g Dutch cocoa powder
- ½ tsp gluten free baking powder
- 100 g gluten free flour
- 150 g dark chocolate (70% cocoa), roughly chopped, plus extra to sprinkle
- icing sugar, to dust
- Wartości odżywcze
- na 9 portions
- Kalorie
- 17486.4 kJ / 4163.4 kcal
- Białko
- 61.2 g
- Węglowodany
- 425.5 g
- Tłuszcz
- 245.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 98 g
- Błonnik
- 39.7 g
- Sód
- 1612.9 mg
Alternatywne przepisy
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28h 15 min
Magnolia Kitchen pear and ginger loaf
1 godz. 55 min
Chocolate bean cake with coconut butter cream frosting
2 Std. 15 Min
Magic bean chocolate cake
1 Std. 40 Min
Black bean brownies (Toddlers and beyond)
25h 20min
Chocolate Zucchini Mini Loaves
1 Std. 40 Min
Crumble muffins
35 min
Sabrina's honey bush bars
40 min
Magnolia Kitchen caramel ganache
4sa 40 dk
Caramel almond cashew slice (Post-natal)
2 Std. 30 Min
Raw snickers slice
55 min
Tear and share cinnamon scrolls with honey butter
50 Min