
Urządzenia i Akcesoria
Czarny makaron
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porcje
Składniki
-
mąki pszennej plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu i ciasta320 g
-
jajka3
-
żółtko1
-
atramentu z kałamarnicy, płynnego (łącznie 8 g, patrz wskazówka)2 opakowania
-
woda do gotowania makaronu
-
sól do gotowania makaronu
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
360.8 kcal /
1510.5 kJ
Białko
62.3 g
Tłuszcz
6.5 g
Węglowodany
14.3 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Sód
348.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

JEDZ KOLOROWO III
12 Przepisów
Polska
Polska