Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 75 g de harina de repostería
- 1 trozo de mantequilla
- 200 g de turrón de Jijona blando en trozos
- 4 huevos
- 100 g de azúcar
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1399.1 kJ / 334.4 kcal
- Białko
- 8.8 g
- Węglowodany
- 41.6 g
- Tłuszcz
- 16.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.4 g
- Błonnik
- 1.9 g
- Sód
- 41.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brazo de gitano de gambas y salmón
12h 40min
Roscón Kinder®
10hod. 30min
Tarta gijonesa
4 Std.
Flan de turrón
3h 40min
Tronco navideño de chocolate
2h 30min
Piruletas de galette des rois
1h 30min
Vasitos de chocolate con nata de flan y salsa de toffee
45 min
Nidos de patata con crème fraîche y salmón ahumado
3h 20min
Tarta de hojaldre con crema pastelera y kiwi
2h 30min
Panna cotta de turrón de Jijona
3h 10 min.
Tarta de queso estilo "La Viña"
2 godz.
Emulsión de patata con pulpo
50 min