Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 75 g de harina de repostería
- 1 trozo de mantequilla
- 200 g de turrón de Jijona blando en trozos
- 4 huevos
- 100 g de azúcar
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1399.1 kJ / 334.4 kcal
- Białko
- 8.8 g
- Węglowodany
- 41.6 g
- Tłuszcz
- 16.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.4 g
- Błonnik
- 1.9 g
- Sód
- 41.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse de turrón con galleta crujiente de cereales y chocolate
1h 20min
Bizcocho de turrón con salsa de chocolate blanco y turrón
3ωρ. 15 λεπτ.
Delicia de jijona con corazón de mango
13h 10min
Panna cotta de turrón de Jijona
3 Std. 10 Min
Tarta gijonesa
4h
Pizza con queso azul, beicon, pera y miel
3h 35min
Pastelitos red velvet de crema de turrón
5h 15min
Tarta de hojaldre con crema pastelera y kiwi
2 godz. 30 min
Emulsión de patata con pulpo
50min
Flan de turrón
3j 40 menit
Tarta de queso estilo "La Viña"
2 godz.
Pastel rápido de queso al caramelo
4h 20min