Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
100
g de frutos secos enteros variados
lub 100 g almendra entera con piel - 250 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 150 g de azúcar
- 1 pellizco de sal
- 5 huevos
- 400 g de harina de repostería
- 1 sobre de levadura química en polvo
- 200 g de leche
- 150 g de pepitas de chocolate
- 100 g de chocolate blanco en trozos
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2209 kJ / 528 kcal
- Białko
- 10.3 g
- Węglowodany
- 49.8 g
- Tłuszcz
- 31.8 g
- Błonnik
- 2.8 g
Alternatywne przepisy
Bizcocho de zanahoria
45 min
Bizcocho de manzana
50min
Bizcocho veteado de manzana
1 godz.
Bizcocho de coco
45 min
Bizcocho de avellanas
1 godz.
Bizcocho de plátano y nueces
40min
Bizcocho básico
40min
Bizcocho esponjoso de miel
1h 45min
Bizcocho de zanahoria y chocolate
1h 50min
Bizcocho de zanahoria y almendra
1 godz. 20 min
Bizcocho de chocolate y nueces
1h 40min
Bizcocho de yogur con chocolate con leche
50min