
Urządzenia i Akcesoria
Bizcocho de turrón con salsa de chocolate blanco y turrón
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
12 raciones
Składniki
-
mantequilla
-
de nata (35% de grasa)200 g
-
de zumo de limón30 g
-
de turrón de Jijona blando180 g
-
de azúcar moreno130 g
-
de melaza de caña50 g
-
huevos4
-
de harina de repostería300 g
-
de sal1 pellizco
-
de polvo de hornear1 sobre
Salsa de chocolate blanco y turrón
-
de nata (35% de grasa)60 g
-
de chocolate blanco en trozos90 g
-
de mantequilla10 g
-
de turrón de Jijona blando20 g
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
401 kcal /
1680 kJ
Białko
6.5 g
Tłuszcz
29.2 g
Węglowodany
28.3 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
14.1 g
Sód
119.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cocina de mercado
85 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania