Wersje kompatybilne
Bizcocho de turrón con salsa de chocolate blanco y turrón
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- mantequilla
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 30 g de zumo de limón
- 180 g de turrón de Jijona blando
- 130 g de azúcar moreno
- 50 g de melaza de caña
- 4 huevos
- 300 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
- 1 sobre de polvo de hornear
Salsa de chocolate blanco y turrón
- 60 g de nata (35% de grasa)
- 90 g de chocolate blanco en trozos
- 10 g de mantequilla
- 20 g de turrón de Jijona blando
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1680 kJ / 401 kcal
- Białko
- 6.5 g
- Węglowodany
- 28.3 g
- Tłuszcz
- 29.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.1 g
- Błonnik
- 1.6 g
- Sód
- 119.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Coulant de turrón
15min
Bizcocho con cuscús y fruta
1h 50 min
Bizcocho ligero con orange curd
1h 15min
Tarta de chocolate con crema de pistachos y glaseado espejo
24 Std.
Bizcocho al caramelo
3h
Pastelitos red velvet de crema de turrón
5h 15 min
Tarta de turrón
1h 20 min
Tarta de queso japonesa
1h
Flan de turrón
3h 40min
Tarta de queso estilo "La Viña"
2 godz.
Pastel rápido de queso al caramelo
4 Std. 20 Min
Tarta de manzana con glaseado de albaricoque
1 Std. 10 Min