Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 g de lait de coco
- 50 g d'eau
- 80 g de farine de riz
- 15 g de fécule de tapioca
- 10 g de farine de noix de coco
- 1 pincée de sel
- 50 g de sucre en poudre
- huile végétale, pour la poêle
- 30 g de sucre glace maison
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1934.7 kJ / 462.4 kcal
- Białko
- 4.8 g
- Węglowodany
- 46.5 g
- Tłuszcz
- 31 g
- Tłuszcz nasycony
- 27.4 g
- Błonnik
- 3.3 g
- Sód
- 46.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Galettes à la semoule sucrée
40min
Pancakes à la farine de sarrasin
30min
Pain brioché sans gluten
2 Std. 50 Min
Pain sans gluten au riz grillé
3 Std. 30 Min
Pâte à choux sans gluten
20 Min
Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)
1 Std. 10 Min
Pâte à crêpes sans gluten
1 Std. 30 Min
Pâte feuilletée sans gluten
15 Min
Biscuits granola sans gluten
1 Std. 25 Min
Madeleines sans gluten
1 Std.
Banana bread (sans gluten)
1 Std.
Pâte brisée sans gluten
5 Min