Sandwich au bœuf épicé, sauce aux herbes

Sandwich au bœuf épicé, sauce aux herbes

4.7 18 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

Le rôti de bœuf
  • 1 c. à soupe d'herbes aromatiques variées, déshydratées (origan, thym, estragon, basilic...)
  • 1 gousse d'ail
  • 1 c. à café bombée de sel
  • 3 - 4 pincées de poivre 5 baies
  • 500 g de rôti de bœuf
  • 500 g d'eau
La sauce aux herbes
  • 25 g de parmesan coupé en morceaux
  • 20 g d'amande émondée
    20 g d'amandes décortiquées
  • 1 gousse d'ail
  • 10 g de feuilles de persil frais
  • 30 - 40 g de roquette
  • 2 - 3 pincées de sel
  • 60 g d'huile d'olive extra vierge
  • 4 morceaux baguettes (20 cm env.)
  • 80 - 100 g de tomates cerise coupées en rondelles
  • crème de vinaigre balsamique (opcjonalnie)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1997 mg
Białko 63.3 g
Kalorie 4939.2 kJ / 1180.5 kcal
Tłuszcz 32.8 g
Błonnik 8 g
Tłuszcz nasycony 7.5 g
Węglowodany 160.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...