Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 克 新鮮黑木耳
- 30 克 水
-
30
克 菠菜 ,洗淨,切段
lub 30 克 綠色蔬菜 ,洗淨,切段 - 100 - 150 克 水果 ,(如蘋果、芭樂),去籽,切塊
- 200 克 無糖豆漿
- 1 茶匙 黑芝麻
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1031 kJ / 246.4 kcal
- Białko
- 10.2 g
- Węglowodany
- 39.2 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.1 g
- Błonnik
- 17.4 g
- Sód
- 148.6 mg