Pastel salado de crêpes de higaditos de pollo

Pastel salado de crêpes de higaditos de pollo

3.0 3 oceny
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz.
8 raciones

Składniki

Crêpes de hígado
  • de higaditos de pollo
    600 g
  • huevos
    2
  • de harina de trigo
    50 g
  • de sal
    ½ cucharadita
  • de pimienta molida
    ¼ de cucharadita
  • de aceite
    6 cucharaditas
Relleno
  • de cebolla en cuartos
    160 g
  • de zanahoria en rodajas de 1 cm
    100 g
  • dientes de ajo
    3
  • de aceite
    40 g
  • de kétchup
    85 g
  • de mayonesa
    100 g
Montaje
  • de mayonesa
    2 - 3 cucharadas
  • de pimiento verde en dados de 5 mm
    50 g
  • de pimiento rojo en dados de 5 mm
    50 g
  • de eneldo fresco picado
    2 cucharadas
    2 cucharadas de hierbas frescas variadas, picadas (solo las hojas)

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 325 kcal / 1362 kJ
Białko 19 g
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 12 g
Błonnik 1.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...