Cuisson de l'épeautre complet
TM6

Cuisson de l'épeautre complet

4.7 (9 ocen)

Składniki

  • 200 - 400 g de graines d'épeautre (voir "Conseil(s)")
  • 10 - 20 g d'huile végétale
  • ½ - 1 c. à café de sel
  • 400 - 800 g d'eau

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1028.3 kJ / 245.8 kcal
Białko
10.8 g
Węglowodany
37.5 g
Tłuszcz
4.2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Błonnik
6.2 g
Sód
610 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy