Ravioli abertos com abóbora e cogumelos

Ravioli abertos com abóbora e cogumelos

5.0 2 oceny
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 doses

Składniki

Massa fresca
  • farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar
    200 g
  • ovos
    2
  • azeite mais q.b. p/ regar
    60 g
  • queijo parmesão cortado em pedaços
    60 g
  • água mais q.b. p/ cozer
    300 g
  • abóbora cortada em cubos (2 cm aprox.)
    500 g
  • alho-francês cortado em pedaços (2 cm aprox.)
    30 g
  • azeite
    60 g
  • sal mais q.b. p/ temperar
    2 - 3 pitadas de
  • noz-moscada
    1 - 2 pitadas de
  • dentes de alho
    2
  • cogumelos Paris cortados em metades
    200 g
  • pimenta preta
    1 pitada de

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 484.8 kcal / 2028 kJ
Białko 16.3 g
Tłuszcz 25.3 g
Węglowodany 50.3 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 5.8 g
Sód 0.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...