Urządzenia i Akcesoria
Banettes rustiche
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 15 godz.
6 pezzi
Składniki
Poolish
-
175 g di acqua
-
1 g di lievito di birra fresco
-
175 g di farina tipo 1 forte (almeno W300)
Pane
-
1675 g di acqua (di cui 175 g fredda)
-
120 g di farina integrale
-
200 g di farina tipo 1 + q.b.
-
olio extravergine di oliva q.b.
-
1 g di lievito di birra fresco
-
10 g di sale
-
30 g di succo di limone
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
9 g
Kalorie
1199 kJ /
286 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
4.8 g
Węglowodany
57 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pane alle erbe mediterranee e ricotta
21 godz.
Pancarrè ai 5 cereali
5 godz.
Pane rustico svizzero
28 godz.
Pane veneziano
18 godz. 30 min
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18 godz. 20 min
Pane toscano (TM6)
16 godz. 30 min
Pane ai cereali
3 godz.
Baguette francese (TM6)
5 godz.
Pinsa romana
5 godz.
Pagnotte integrali con lievito madre
4 godz.
Pane semplice
4 godz.
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24 godz.