Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g water, op kamertemperatuur
- 4 eieren (elk 53-63 g), gekoeld
- Wartości odżywcze
- na 1 stuk
- Kalorie
- 332 kJ / 79 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Slagroom
10 Min
Havermoutpap met vers fruit
15 Min
Gekookte pasta
20 Min
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Keine Bewertungen
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50 min
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
35 Min
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1h
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1h 15min
Koken van gierst
Keine Bewertungen
Gestoomde spiegeleieren
15 Min
Koken van langkorrelige bruine rijst
Keine Bewertungen
Gestoomde rijst
25 min