Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g water, op kamertemperatuur
- 4 eieren (elk 53-63 g), gekoeld
- Wartości odżywcze
- na 1 stuk
- Kalorie
- 332 kJ / 79 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Gekookte pasta
20min
Aardappelpuree
45 Min
Gestoomde rijst
25 Min
Basis kippenbouillon
35 dk
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30 Min
Mosselen met frietjes
45 Min
Knoflook en uien glaceren
Brak ocen
Zalmfilet met boekweit en asperges
40 Min
Gestoomd volkorenbrood
2h
Een knoflook en uien mengsel fruiten
20min
Gestoomde spiegeleieren
15 Min
Eiersalade in een knapperig Paasnestje
1 Std.