Urządzenia i Akcesoria
Coroncine di pan brioches alla crema gianduia
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
2 porzioni
Składniki
-
500 g di farina tipo 00 + q.b.
-
3 g di lievito di birra disidratato7 g di lievito di birra fresco
-
80 g di burro a pezzi
-
1 uovo
-
5 g di sale
-
250 g di acqua
-
300 g di crema gianduia
-
1 tuorlo d'uovo
-
20 g di latte
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 2 porzioni
Sód
4255 mg
Białko
204.2 g
Kalorie
34417.2 kJ /
8225.9 kcal
Tłuszcz
411.7 g
Błonnik
101.7 g
Tłuszcz nasycony
200.1 g
Węglowodany
970.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Focaccine alla curcuma
4 godz. 30 min
Burrito all'inglese
4 godz.
Tortine in vasetto
1 godz.
Treccine allo yogurt
6 godz. 30 min
Polpettine di patate e tacchino
1 godz. 30 min
Japanese Cheese Tart
1 godz. 55 min
Brioche francese al burro
5 godz. 40 min
Animaletti di pancake
30 min
Mini plumcake soffici allo yogurt
1 godz.
Torta estasi
45 min
Ciambella all'arancia
1 godz. 25 min
Ciambella abbraccio
2 godz.