Coroncine di pan brioches alla crema gianduia

3.7 9 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
2 porzioni

Składniki

  • di farina tipo 00 + q.b.
    500 g
  • di lievito di birra fresco
    7 g
    3 g di lievito di birra disidratato
  • di burro a pezzi
    80 g
  • uovo
    1
  • di sale
    5 g
  • di acqua
    250 g
  • di crema gianduia
    300 g
  • tuorlo d'uovo
    1
  • di latte
    20 g

Wartości odżywcze na 2 porzioni

Kalorie 8225.9 kcal / 34417.2 kJ
Białko 204.2 g
Tłuszcz 411.7 g
Węglowodany 970.7 g
Błonnik 101.7 g
Tłuszcz nasycony 200.1 g
Sód 4255 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...