Coroncine di pan brioches alla crema gianduia

3.6 14 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
2 porzioni

Składniki

  • 500 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 7 g di lievito di birra fresco
    3 g di lievito di birra disidratato
  • 80 g di burro a pezzi
  • 1 uovo
  • 5 g di sale
  • 250 g di acqua
  • 300 g di crema gianduia
  • 1 tuorlo d'uovo
  • 20 g di latte

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 2 porzioni

Sód 4255 mg
Białko 204.2 g
Kalorie 34417.2 kJ / 8225.9 kcal
Tłuszcz 411.7 g
Błonnik 101.7 g
Tłuszcz nasycony 200.1 g
Węglowodany 970.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...