Urządzenia i Akcesoria
Barbecue Onions (17.5 oz)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
17 oz
Składniki
-
neutral oil divided1 oz
-
yellow onions cut in halves, then cut into wedges (½ in.), divided17 ½ oz
-
beer (see Tips)2 oz
-
salt to taste⅛ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
-
Dijon mustard½ oz
-
honey½ oz
-
Worcestershire sauce1 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 oz
Sód
39.4 mg
Białko
0.5 g
Kalorie
136.7 kJ /
32.5 kcal
Tłuszcz
2.3 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
2.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sautéing Red Pepper with Onions
25 min
Caramelised onions (400-500 g)
25 min
Sautéed onions (200-300 g)
10 min
Lightly Browned Onions and Garlic
20 min
Browned Onions (200 g)
25 min
Light Browning Onions and Garlic
20 min
Sautéing Onions and Garlic
20 min
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50 min
Caramelizing 7 oz Onions
40 min
Browning 7 oz Onions
25 min
Light Browning 7-10.5 oz Onions
20 min
Sautéing 7 oz Onions
20 min