Urządzenia i Akcesoria
Barbecue Onions (17.5 oz)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
17 oz
Składniki
-
neutral oil divided1 oz
-
yellow onions cut in halves, then cut into wedges (½ in.), divided17 ½ oz
-
beer (see Tips)2 oz
-
salt to taste⅛ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
-
Dijon mustard½ oz
-
honey½ oz
-
Worcestershire sauce1 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 oz
Sód
39.4 mg
Białko
0.5 g
Kalorie
136.7 kJ /
32.5 kcal
Tłuszcz
2.3 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
2.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Roasted Garlic
15 min
Baffad Masala
Brak ocen
Grated Cheese (Medium-Hard)
5 min
Sautéing Chicken Strips
15 min
Bacon with chicken strips
15 min
Sautéed chicken strips
15 min
Barbecue onions (500 g)
45 min
Browning 12.5 oz Shallots
25 min
Sautéing Onions and Garlic
20 min
Light Browning 7-10.5 oz Onions
20 min
Caramelized Red Onion Chutney
24 godz.
Boiled Egg Mode
20 min