Urządzenia i Akcesoria
Cultured Butter
Przygotowanie 12 godz.
Czas całkowity 12 godz. 15 min
285 g
Składniki
-
buttermilk (see Tip)150 g
-
heavy cream 30-40% M.F.600 g
-
water iced cold700 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 15 g
Sód
43 mg
Białko
1.2 g
Kalorie
478.5 kJ /
114.4 kcal
Tłuszcz
11.7 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
7.3 g
Węglowodany
1.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spicy chips on a stick (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30 min
Neapolitan Pizza
Brak ocen
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
4 godz. 40 min
Strawberry Lemonade Mimosa
10 min
Spiralized Korean Cucumber Salad
25 min
Meat Stock Paste
Brak ocen
Steamed Crème Brûlée (Metric) (TM6)
4 godz. 45 min
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter)
10 min
Rosemary Salt
24 godz. 5 min
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
4 godz. 40 min
Refried Beans
4 godz. 10 min
Traditional French vanilla canelé
49 godz. 5 min