Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 16 oz pork tenderloin, in slices (1 in. x ½ in.)
- 1 oz mirin
- 4 tsp soy sauce, divided
- 1 tsp vegetable oil
- white pepper, to taste
- 2 tbsp cornstarch
- 4 oz canned pineapple pieces, in juice, drained juice reserved
- ½ oz vegetable oil
- 1 garlic clove
- ½ oz fresh ginger, peeled and sliced
- 3 oz rice vinegar
- 3 oz sugar
- 1 oz ketchup
- ½ tsp Worcestershire sauce
- 4 oz red bell pepper, in pieces (1 in.)
- 4 oz yellow bell pepper, in pieces (1 in.)
- 4 oz onion, in pieces (1 in.)
- sesame seeds, to garnish
- green onions, sliced, to taste, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1485 kJ / 355 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 41 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 710 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Orange Roast Chicken with Bacon Stuffing
2 godz. 5 min
Teriyaki Chicken and Rice
40min
Sesame Orange Chicken
1 Std. 30 Min
Sweet and Spicy Takeout Chicken
1 Std.
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 Std. 5 Min
Beef and Apple Cabbage Rolls
1h 35min
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50min
Pork and Green Beans Sauté
45min
Char Siu Pork with Rice
8 Std. 40 Min
Honey Garlic Glazed Drumettes
2 godz. 45 min
Corn and Bacon Chowder
1 Std. 15 Min
Pineapple Pork Chops
2 Std. 40 Min