Urządzenia i Akcesoria
Trio van rijst, vis en groenten
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 porties
Składniki
-
verse peterselie gewassen en gedroogd1 bos
-
teentje knoflook (opcjonalnie)½
-
extra vergine olijfolie + naar believen60 g
-
zout + naar believen1 ½ tl
-
1 tomaat, gepeld en in stukjes (ong. 70-80 g)cherry tomaten in stukjes (ong. 70-80 g)5
-
rijst (kooktijd 13 tot 15 min.)320 g
-
water700 g
-
groene erwten, bevroren150 g
-
2 witvisfilets, ong. 400 gzalmforelfilets ong. 400 g2
-
gepelde garnalen150 g
-
citroen (opcjonalnie) in schijfjes1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
34 g
Kalorie
2406 kJ /
575 kcal
Tłuszcz
19.9 g
Węglowodany
69.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Veggie regenboog pizza
Brak ocen
Zoetzure vis met rijst
1 godz. 5 min
Tomaat en basilicum kip quiche
1 godz.
Napolitaanse cake
Brak ocen
Pastasalade met groenten
1 godz.
Penne met tonijn
35 min
Champignontaart
Brak ocen
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30 min
Koffiedessert
15 min
Snoekbaarsfilet met verse maïspolenta
Brak ocen
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1 godz.
Groenten-aardappelsalade met kip
1 godz. 15 min