Urządzenia i Akcesoria
Vin cotto
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz.
780 g
Składniki
-
900 g di vino rosso
-
600 g di zucchero grezzo
-
5 g di pepe nero in grani
-
1 stecca di cannella
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
0 g
Kalorie
0 kJ /
370 kcal
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
76 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pettole pugliesi
3 godz.
Lampascioni e patate
1 godz. 15 min
Crema di whisky
2 godz.
Zuppa di pesce con cous cous
3 godz. 55 min
Pan di Spagna panna e fragole
2 godz.
Scialatielli con pesto di cicorie su purea di fave
55 min
Frittelle di carciofi
45 min
Zeppole sarde
3 godz.
Torta ubriaca al vino rosso
2 godz.
Cioccolatini fondenti con cuore di lampone
4 godz.
Cartellate
1 godz. 5 min
Caserecce cime di rapa e salsiccia
1 godz.