Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 ciliegie, denocciolate
- 70 g di zucchero
- 100 g di pistacchi al naturale, sgusciati e spellati
- 3 uova medie
- 500 g di panna (min. 30% di grassi), fredda
- 250 g di formaggio fresco spalmabile
- 30 g di Alchermes
- 20 g di acqua
- 250 g di biscotti savoiardi a metà
- cacao amaro in polvere, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1952.3 kJ / 466.3 kcal
- Białko
- 13.2 g
- Węglowodany
- 30.7 g
- Tłuszcz
- 33.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 17.5 g
- Błonnik
- 1.7 g
- Sód
- 313.2 mg
Alternatywne przepisy
Cuore di cheesecake ai lamponi
7h
Torta all'ananas, limoncello e amaretti
1 godz. 50 min
Crema allo yogurt e gelatina ai cachi
2h 30min
Fantasia di nocciole
1 Std. 35 Min
Torta di rose all'arancia e cannella
5h 30min
Senape dolce all’albicocca
Brak ocen
Sponge cake al tè matcha e ciliegie
2 Std.
Menù: Risotto alle fragole, insalata di gamberi e crema al cioccolato piccante (2 persone) (Bimby Friend)
45min
Il nuovo cheesecake di Luca Montersino
3h 30min
Lumachine ai semi di papavero
2h 30min
Salsa alle fragole con mousse di crescenza
2 Std.
Torta al cioccolato bianco e crema al whisky
9h