Urządzenia i Akcesoria
Bønnefrikadeller
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 portioner
Składniki
-
fed hvidløg1
-
persille, frisk kun blade3 kviste
-
forårsløg skåret i mindre stykker40 g
-
olivenolie20 g
-
soyabønner dåse, skyllet og godt drænet400 g
-
rismel50 g
-
shoyu, soyasauce20 g
-
citronsaft25 g
-
rasp50 g
-
karry1 teske
-
salt1 knivspids
-
sort peber, stødt1 knivspids
-
spidskommenfrø½ teske
-
vegetabilsk olie til stegning
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
411.7 mg
Białko
21.6 g
Kalorie
1351.4 kJ /
323 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
7.5 g
Tłuszcz nasycony
2.2 g
Węglowodany
35.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gulerods- og sellerisuppe
45 min
Svampebolognese med courgette-nudler
Brak ocen
Græskartærte
Brak ocen
Tortilla med courgette og falafler
25 godz. 30 min
Valnøddefrikadeller med salsa og majs
Brak ocen
Spicy aubergine med bulgur
Brak ocen
Grøntsagskarry med blomkålcouscous
Brak ocen
Linse- og kikærteburger med tahindressing
Brak ocen
Bagt mac and cheese med grøntsager
Brak ocen
Galette med ost og tofudressing
Brak ocen
Quesadillas med chilichutney
Brak ocen
Salat med sobanudler og tofu
Brak ocen