Urządzenia i Akcesoria
Mushroom-Stuffed Potato Patties
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
8 pieces
Składniki
Potato Dough
-
water20 oz
-
russet potatoes peeled, cut into pieces (1 in.)28 oz
-
Parmesan cheese cut into pieces2 oz
-
large egg1
-
2 oz panko bread crumbsbread crumbs2 oz
-
fresh parsley, leaves only (opcjonalnie)2 sprigs
-
Dijon mustard2 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Mushroom Filling
-
yellow onions cut into pieces2 oz
-
garlic cloves2
-
olive oil½ oz
-
5 oz fresh button mushrooms, (e.g. chanterelles, boletes, oyster mushrooms), slicedfresh mushrooms (e.g. chanterelles, boletes, oyster mushrooms), sliced5 oz
-
4 sprigs fresh dill, choppedfresh parsley, leaves only chopped4 sprigs
-
grated cheese (Monterey Jack, Cheddar, etc.)2 oz
-
bread crumbs2 oz
-
vegetable oil to fry
-
sour cream to serve
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
573.9 mg
Białko
9.9 g
Kalorie
944.7 kJ /
225.8 kcal
Tłuszcz
7.8 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
29.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Potato Pancakes
45 min
Shrimp and Green Pea Pasta
40 min
Vegetable and Pasta Soup (12-18 months)
25 min
Fettuccine with Arugula and Ricotta
1 godz.
Mushroom and Sausage Stew with Barley
45 min
Black Forest Crepes
1 godz. 15 min
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1 godz. 25 min
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1 godz. 5 min
Vegan Macaroni and Cheese
5 godz.
Vegan Chocolate Cake
1 godz. 55 min
Broccoli and Cheddar Soup
40 min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45 min