Mushroom-Stuffed Potato Patties

Mushroom-Stuffed Potato Patties

3.5 28 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
8 pieces

Składniki

Potato Dough
  • water
    20 oz
  • russet potatoes peeled, cut into pieces (1 in.)
    28 oz
  • Parmesan cheese cut into pieces
    2 oz
  • large egg
    1
  • bread crumbs
    2 oz
    2 oz panko bread crumbs
  • fresh parsley, leaves only (opcjonalnie)
    2 sprigs
  • Dijon mustard
    2 tsp
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
Mushroom Filling
  • yellow onions cut into pieces
    2 oz
  • garlic cloves
    2
  • olive oil
    ½ oz
  • fresh mushrooms (e.g. chanterelles, boletes, oyster mushrooms), sliced
    5 oz
    5 oz fresh button mushrooms, (e.g. chanterelles, boletes, oyster mushrooms), sliced
  • fresh parsley, leaves only chopped
    4 sprigs
    4 sprigs fresh dill, chopped
  • grated cheese (Monterey Jack, Cheddar, etc.)
    2 oz
  • bread crumbs
    2 oz
  • vegetable oil to fry
  • sour cream to serve

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 piece

Sód 573.9 mg
Białko 9.9 g
Kalorie 944.7 kJ / 225.8 kcal
Tłuszcz 7.8 g
Błonnik 3.2 g
Tłuszcz nasycony 3.2 g
Węglowodany 29.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...