Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Potato Dough
- 20 oz water
- 28 oz russet potatoes peeled, cut into pieces (1 in.)
- 2 oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 1 large egg
-
2
oz bread crumbs
lub 2 oz panko bread crumbs - 2 sprigs fresh parsley, leaves only (opcjonalnie)
- 2 tsp Dijon mustard
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
Mushroom Filling
- 2 oz yellow onions, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- ½ oz olive oil
-
5
oz fresh mushrooms (e.g. chanterelles, boletes, oyster mushrooms), sliced
lub 5 oz fresh button mushrooms, sliced -
4
sprigs fresh parsley, leaves only, chopped
lub 4 sprigs fresh dill, leaves only - 2 oz grated cheese (Monterey Jack, Cheddar, etc.)
- 2 oz bread crumbs
- vegetable oil, to fry
- sour cream, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 944.7 kJ / 225.8 kcal
- Białko
- 9.9 g
- Węglowodany
- 29.6 g
- Tłuszcz
- 7.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.2 g
- Błonnik
- 3.2 g
- Sód
- 573.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Steamed Corn on the Cob
25min
Broccoli and Cheddar Baked Potatoes
1h 25min
Greek Rice
1h 20min
Mushroom Fettuccini
40min
Potato Pancakes
45min
Chorizo Loaf Cake
45min
Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne
35min
Broccoli Mozzarella Bites
45min
Roast Potatoes (Betty)
1 godz. 15 min
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1h 25min
Butternut Squash Macaroni and Cheese
1 godz. 15 min
Breakfast Sausage Pizzas
1 godz. 15 min