Urządzenia i Akcesoria
Mushroom-Stuffed Potato Patties
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
8 pieces
Składniki
Potato Dough
-
water20 oz
-
russet potatoes peeled, cut into pieces (1 in.)28 oz
-
Parmesan cheese cut into pieces2 oz
-
large egg1
-
2 oz panko bread crumbsbread crumbs2 oz
-
fresh parsley, leaves only (opcjonalnie)2 sprigs
-
Dijon mustard2 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Mushroom Filling
-
yellow onions cut into pieces2 oz
-
garlic cloves2
-
olive oil½ oz
-
5 oz fresh button mushrooms, (e.g. chanterelles, boletes, oyster mushrooms), slicedfresh mushrooms (e.g. chanterelles, boletes, oyster mushrooms), sliced5 oz
-
4 sprigs fresh dill, choppedfresh parsley, leaves only chopped4 sprigs
-
grated cheese (Monterey Jack, Cheddar, etc.)2 oz
-
bread crumbs2 oz
-
vegetable oil to fry
-
sour cream to serve
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
573.9 mg
Białko
9.9 g
Kalorie
944.7 kJ /
225.8 kcal
Tłuszcz
7.8 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
29.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baked Chicken Nuggets
1 godz. 15 min
Black Tahini Banana Bread
1 godz. 20 min
Potato Pancakes
45 min
Avocado Tuna Boats
30 min
Chicken and Apple Breakfast Sausage and Egg Sandwiches
45 min
Hash Brown Cups
1 godz.
Caprese Egg White Omelet
20 min
Baked Mushroom Empanadas
1 godz. 50 min
Garlic Herb Marinade and Dressing
10 min
Tex-Mex Turkey Soup
50 min
Broccoli and Cheddar Baked Potatoes
1 godz. 25 min
Dirty Rice
1 godz. 5 min