Urządzenia i Akcesoria
Curry Seafood Chowder
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
yellow onions cut into pieces6 oz
-
carrots cut into pieces3 oz
-
celery cut into pieces3 oz
-
garlic cloves3
-
unsalted butter cut into pieces1 ½ oz
-
all-purpose flour1 ½ oz
-
dried thyme2 tsp
-
curry powder1 ½ tsp
-
salt to taste1 tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
russet potatoes peeled, diced8 oz
-
seafood stock22 oz
-
heavy cream3 oz
-
firm white fish diced8 oz
-
bay scallops6 oz
-
large shrimp, raw, peeled, deveined10 oz
-
fresh chives, to garnishchopped parsley to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1722 mg
Białko
33.2 g
Kalorie
1792.2 kJ /
428.4 kcal
Tłuszcz
19.8 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
11.2 g
Węglowodany
29.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1 godz. 5 min
Fish and Zucchini
35 min
Pasta Primavera
35 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Quick and Spicy Black Beans
20 min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 min
Vegan Apple and Nut Crumble with Rum Raisins
Brak ocen
Black Rice Bowl with Chicken and Mushrooms
40 min
Chicken Meatballs in Marinara Sauce
30 godz.
Baked Pork Tenderloin with Rice
1 godz. 20 min
Creamy Butter Chicken
1 godz.
Sweet Potato Curry with Broccoli
30 min