Urządzenia i Akcesoria
Curry Seafood Chowder
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
yellow onions cut into pieces6 oz
-
carrots cut into pieces3 oz
-
celery cut into pieces3 oz
-
garlic cloves3
-
unsalted butter cut into pieces1 ½ oz
-
all-purpose flour1 ½ oz
-
dried thyme2 tsp
-
curry powder1 ½ tsp
-
salt to taste1 tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
russet potatoes peeled, diced8 oz
-
seafood stock22 oz
-
heavy cream3 oz
-
firm white fish diced8 oz
-
bay scallops6 oz
-
large shrimp, raw, peeled, deveined10 oz
-
fresh chives, to garnishchopped parsley to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1722 mg
Białko
33.2 g
Kalorie
1792.2 kJ /
428.4 kcal
Tłuszcz
19.8 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
11.2 g
Węglowodany
29.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1h 25min
Keto Stuffed Acorn Squash
1h 20min
Sous-Vide Beef Cheeks, Mashed Potatoes and Spinach
12h 45min
Peeler Sweet Potato Casserole
1h 20min
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30min
Spicy Lemon Vinaigrette
5min
Boniatillo Cubano (Mashed Sweet Potatoes)
55min
Cheese Omelet with Spinach
25min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h
Hungarian Mushroom Soup
35min
Slow Cooked White Chicken Chili
2h 10min
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40min