
Urządzenia i Akcesoria
Mini Mushroom Galettes
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
4 pieces
Składniki
Dough
-
all-purpose flour10 ½ oz
-
water ice cold3 oz
-
unsalted butter diced6 oz
-
ground nutmeg (opcjonalnie)2 - 3 pinches
-
salt1 tsp
Filling
-
Gruyère cheese cut into pieces3 oz
-
Parmesan cheese1 oz
-
yellow onion cut into pieces4 oz
-
unsalted butter cut into pieces1 oz
-
fresh thyme leaves only, plus extra to garnish2 sprigs
-
garlic cloves2
-
fresh mixed mushrooms (e.g. , cremini, button, king trumpet, chanterelles, boletes, oyster mushrooms), sliced14 oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
mascarpone cheese2 oz
-
large egg whisked, to brush1
Wartości odżywcze na 1 piece
Kalorie
874 kcal /
3656.7 kJ
Białko
19.7 g
Tłuszcz
60.6 g
Węglowodany
65.3 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
37.3 g
Sód
909.1 mg