Gluten-Free Peach Upside Down Cake
TM6 TM5

Gluten-Free Peach Upside Down Cake

4.1 (8 ocen)

Składniki

Gluten-Free Cake

  • 3 peaches, firm
  • 2 oz butter
  • 2 oz raw sugar
  • 3 large eggs, separated
  • 2 oz raw almonds
  • 2 oz oat flour
  • 1 ½ oz rice flour
  • ½ oz tapioca flour
  • 4 oz sugar
  • 1 tsp ground cinnamon (opcjonalnie)
  • 1 tsp dried ground ginger (opcjonalnie)
  • orange zest, from 1 orange (opcjonalnie)
  • ¼ tsp salt
  • 3 oz water
  • 1 oz vegetable oil

Apricot Glaze

  • 2 oz apricot preserves
  • ½ oz water

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2690 kJ / 643 kcal
Białko
12 g
Węglowodany
83 g
Tłuszcz
31 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Błonnik
6 g
Sód
295 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy