Gluten-Free Peach Upside Down Cake

Gluten-Free Peach Upside Down Cake

4.1 8 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions

Składniki

Gluten-Free Cake
  • peaches firm
    3
  • butter
    2 oz
  • raw sugar
    2 oz
  • large eggs separated
    3
  • raw almonds
    2 oz
  • oat flour
    2 oz
  • rice flour
    1 ½ oz
  • tapioca flour
    ½ oz
  • sugar
    4 oz
  • ground cinnamon (opcjonalnie)
    1 tsp
  • dried ground ginger (opcjonalnie)
    1 tsp
  • orange zest (opcjonalnie) from 1 orange
  • salt
    ¼ tsp
  • water
    3 oz
  • vegetable oil
    1 oz
Apricot Glaze
  • apricot preserves
    2 oz
  • water
    ½ oz

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 643 kcal / 2690 kJ
Białko 12 g
Tłuszcz 31 g
Węglowodany 83 g
Błonnik 6 g
Tłuszcz nasycony 10 g
Sód 295 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...