
Urządzenia i Akcesoria
Gluten-Free Peach Upside Down Cake
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
Gluten-Free Cake
-
peaches firm3
-
butter2 oz
-
raw sugar2 oz
-
large eggs separated3
-
raw almonds2 oz
-
oat flour2 oz
-
rice flour1 ½ oz
-
tapioca flour½ oz
-
sugar4 oz
-
ground cinnamon (opcjonalnie)1 tsp
-
dried ground ginger (opcjonalnie)1 tsp
-
orange zest (opcjonalnie) from 1 orange
-
salt¼ tsp
-
water3 oz
-
vegetable oil1 oz
Apricot Glaze
-
apricot preserves2 oz
-
water½ oz
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
643 kcal /
2690 kJ
Białko
12 g
Tłuszcz
31 g
Węglowodany
83 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Sód
295 mg