
Urządzenia i Akcesoria
Galaretka kokosowo-pomarańczowo-malinowa
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
24 porcje
Składniki
-
olej do natłuszczenia
Warstwa kefirowo-kokosowa
-
mleczka kokosowego250 - 270 g
-
żelatyny w proszku (patrz wskazówka)25 g
-
cukru trzcinowego, nierafinowanego (patrz wariant)60 g
-
kefiru250 g
-
ekstraktu z wanilii, naturalnego½ łyżeczki
Warstwa pomarańczowo-malinowa
-
wody250 g
-
cukru trzcinowego, nierafinowanego (patrz wariant)30 g
-
żelatyny w proszku (patrz wskazówka)25 g
-
pomarańczy bez białych błonek (albedo) i pestek, pokrojonych na kawałki300 g
-
malin, świeżych125 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
58.6 kcal /
245.1 kJ
Białko
2.6 g
Tłuszcz
2 g
Węglowodany
6.9 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Sód
11.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ZDROWE PRZEKĄSKI I DESERY
10 Przepisów
Polska
Polska