Urządzenia i Akcesoria
Przyprawa lawendowo-pieprzowa
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
100 g
Składniki
-
35 g ziaren pieprzu czarnego
-
25 g nasion kolendry
-
25 g kminku
-
15 g suszonych kwiatów lawendy
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
31 mg
Białko
13 g
Kalorie
946 kJ /
226 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
16.8 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
GOTUJ JAK SZEF KUCHNI
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Biało-czerwony sernik Red Velvet
8 godz. 15 min
Gotowanie na parze 2 bananów z czekoladowym nadzieniem
20 min
Kompot gruszkowy (w słoikach na zimę)
50 min
Jabłka w karmelu
30 min
Pływające wyspy truskawkowe z sosem waniliowym z miętą
25 min
Eliksir wiedźmy
10 min
Cukier cynamonowy
5 min
Krówki toffi
2 godz.
Biscotti z migdałami i gruszki w syropie
4 godz. 50 min
Zefir truskawkowy z bezami
15 min
Musli energetyczne
25 min
Sałatka z buraków
2 godz. 10 min