Urządzenia i Akcesoria
Przyprawa lawendowo-pieprzowa
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
100 g
Składniki
-
35 g ziaren pieprzu czarnego
-
25 g nasion kolendry
-
25 g kminku
-
15 g suszonych kwiatów lawendy
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
31 mg
Białko
13 g
Kalorie
946 kJ /
226 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
16.8 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
GOTUJ JAK SZEF KUCHNI
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Śliwki w czekoladzie
2 godz. 30 min
Tepache
120 godz. 20 min
Sezamki
1 godz. 50 min
Ananasowe carpaccio z różowym sorbetem (TM6, TM7)
20 min
Przyprawa grillowa z wędzoną papryką do ryb
5 min
Chrzan tarty podstawowy
10 min
Filety z indyka (sous-vide, z osłoną noża miksującego) w cytrusowej marynacie
3 godz. 30 min
Koncentrat bulionu z wolno gotowanej wołowiny i zrumienionych warzyw
3 godz.
Cukier cynamonowy
5 min
Sorbet bananowy z wiśniami
6 godz. 10 min
Sorbet gruszkowy z goździkami
13 godz.
Lody bananowe (jednoskładnikowe)
8 godz. 5 min