
Urządzenia i Akcesoria
Compote d'abricots et petits boudoirs
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
2 portions
Składniki
-
de banane coupée en rondelles120 g
-
d'abricots frais dénoyautés et coupés en deux200 g
-
de verveine (opcjonalnie)1 brin
-
de beurre50 g
-
de cassonade20 g
-
de farine de blé100 g
-
d'eau de fleur d'oranger1 c. à café
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
231 kcal /
947 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
8 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Saveurs Thermomix® n°11
67 Przepisów
Francja
Francja