Sorbet fraise, pastèque et cerise

Sorbet fraise, pastèque et cerise

4.4 13 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 12 godz. 5 min
4 portions

Składniki

La veille
  • 300 g de fraises coupées en morceaux
  • 300 g de pastèque coupée en morceaux
  • 200 g de cerises dénoyautées et coupées en morceaux
  • 200 g d'eau
  • 20 g de sucre
  • le jus d'un citron jaune
Le jour même
  • 20 g d'amandes effilées

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 5.3 mg
Białko 2.8 g
Kalorie 588 kJ / 139.5 kcal
Tłuszcz 3 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 0.3 g
Węglowodany 22.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...