Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La veille
- 300 g de fraises, coupées en morceaux
- 300 g de pastèque, coupée en morceaux
- 200 g de cerises dénoyautées et coupées en morceaux
- 200 g d'eau
- 20 g de sucre
- le jus d'un citron jaune
Le jour même
- 20 g d'amandes effilées
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 588 kJ / 139.5 kcal
- Białko
- 2.8 g
- Węglowodany
- 22.3 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.3 g
- Błonnik
- 2.8 g
- Sód
- 5.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crème glacée fraise-soja
4h 20min
Glace pêche-fraise
15min
Lentilles beluga aux deux choux et aux lardons
1h
Glace au yaourt, à la fraise et à la myrtille
10min
Menu petit prix - Glace à la pêche et au basilic
10h 15min
Sorbet ananas-citron vert et ananas rôti
40 min
Sorbet fraise-banane
5min
Sorbet mangue-Passion
12 godz.
Sorbet à la fraise
12 godz.
Yaourts maison
11h 30min
Sorbet de fruits rouges
10min
Glace sundae nappage caramel
3 Std. 35 Min