Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de chocolat, en morceaux
- 20 g de lait
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 75 g de beurre, en morceaux
- 1 c. à soupe d'extrait de vanille
- 1 c. à café de cannelle en poudre (opcjonalnie)
- 3 c. à soupe de rhum ambré
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2083.2 kJ / 497.9 kcal
- Białko
- 3.2 g
- Węglowodany
- 33.6 g
- Tłuszcz
- 40.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 25 g
- Błonnik
- 2.9 g
- Sód
- 24.7 mg
Alternatywne przepisy
Tarte à la mangue sur sablé breton
14 Std. 30 Min
Cuisson du quinoa
30 min
Bagel en 3 ingrédients
35 min
Brioche extra moelleuse
3h 45min
Fondant au chocolat
40 min
Crumble pommes et fruits rouges
50 min
Sorbet chocolat et corolle de crêpe
3h 45min
Mocktail Lady's Day
25 min
Lasagne fraîches à la bolognaise
2h 30min
Purée mousseline
40 min
Crumble pomme-cannelle
45 min
Crumble pommes-framboises
50 min