
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de chocolat en morceaux
- 20 g de lait
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 75 g de beurre en morceaux
- 1 c. à soupe d'extrait de vanille
- 1 c. à café de cannelle en poudre (opcjonalnie)
- 3 c. à soupe de rhum ambré
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 497.9 kcal / 2083.2 kJ
- Białko
- 3.2 g
- Tłuszcz
- 40.7 g
- Węglowodany
- 33.6 g
- Błonnik
- 2.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 25 g
- Sód
- 24.7 mg