Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di pane raffermo a tocchetti
- 150 g di latte
- 500 g di acqua
- 200 g di spinaci freschi in foglia
- 80 g di formaggio Trentingrana a pezzi
- 60 g di cipolla
- 30 g di burro + q.b.
- 2 uova
- 40 g di farina tipo 00
- foglie di salvia fresca, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1756 kJ / 419.8 kcal
- Białko
- 18.2 g
- Węglowodany
- 44.5 g
- Tłuszcz
- 20.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.7 g
- Błonnik
- 3.2 g
- Sód
- 391.1 mg
Alternatywne przepisy
Gnocchi di polenta
25min
Gnocchi di spinaci
55 Min
Gnocchi con la "fioreta"
30 min
Spatzle alla barbabietola
30 min
Canederli allo speck
2 godz. 40 min
Salsa bolzanina
15 Min
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40 Min
Spätzle agli spinaci con panna e speck
1 Std.
Spatzle verdi alla carbonara
1 Std.
Spatzle agli spinaci
1 Std.
Spatzle con salmone e zafferano
40 Min
Risotto al Teroldego
40 Min