Urządzenia i Akcesoria
Salsa alla vaniglia (crema inglese)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
400 g
Składniki
-
300 g di latte
-
4 tuorli d'uovo
-
50 g zucchero
-
1 stecca di vaniglia i semini estratti
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 400 g
Sód
221 mg
Białko
32 g
Kalorie
3709 kJ /
885 kcal
Tłuszcz
55 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
19 g
Węglowodany
65 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Modalità Addensare
23 Przepisy
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Salsa bernese
20 min
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
2 godz. 5 min
Caramello liquido
35 min
Crema inglese
10 min
Coulis di fragole
20 min
Panna cotta con coulis di albicocche
6 godz. 15 min
Caramello salato
1 godz.
Lemon curd
20 min
Salsa olandese (TM6)
15 min
Spumoso alla ricotta con salsa alle fragole
20 min
Mousse allo yogurt greco e lamponi
3 godz. 50 min
Piccole pavlove con mousse al caramello
3 godz.