Steamed Cod, Rice and Spinach in Lemon Sauce

Steamed Cod, Rice and Spinach in Lemon Sauce

4.1 16 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • water
    35 oz
  • salt plus extra to season fish and sauce
    1 tsp
  • basmati rice
    9 oz
  • fresh spinach leaves
    7 oz
  • cod fish fillet skinless, (4 pieces)
    21 oz
  • heavy whipping cream
    5 ½ oz
  • freshly squeezed lemon juice
    1 oz
  • corn starch
    2 - 3 tsp
  • ground white pepper
    1 pinch

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 739 mg
Białko 34 g
Kalorie 1938 kJ / 463 kcal
Tłuszcz 14 g
Błonnik 2.2 g
Tłuszcz nasycony 7 g
Węglowodany 51 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...