Steamed Cod, Rice and Spinach in Lemon Sauce
TM6 TM5

Steamed Cod, Rice and Spinach in Lemon Sauce

3.9 (13 ocen)

Składniki

  • 35 oz water
  • 1 tsp salt, plus extra to season fish and sauce
  • 9 oz basmati rice
  • 7 oz fresh spinach leaves
  • 21 oz cod fish fillet, skinless, (4 pieces)
  • 5 ½ oz heavy whipping cream
  • 1 oz freshly squeezed lemon juice
  • 2 - 3 tsp corn starch
  • 1 pinch ground white pepper

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1938 kJ / 463 kcal
Białko
34 g
Węglowodany
51 g
Tłuszcz
14 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Błonnik
2.2 g
Sód
739 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy