Urządzenia i Akcesoria
Steamed Cod, Rice and Spinach in Lemon Sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
water35 oz
-
salt plus extra to season fish and sauce1 tsp
-
basmati rice9 oz
-
fresh spinach leaves7 oz
-
cod fish fillet skinless, (4 pieces)21 oz
-
heavy whipping cream5 ½ oz
-
freshly squeezed lemon juice1 oz
-
corn starch2 - 3 tsp
-
ground white pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
739 mg
Białko
34 g
Kalorie
1938 kJ /
463 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
51 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Golden Beet Gazpacho
50 min
Asparagus Cream Soup
25 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Creamy Tomato Soup
30 min
Vegetable Soup
35 min
Garlicky Green Beans with Crispy Potato Topping
40 min
Tomato Crusted Salmon with Rice
30 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Steamed Salmon and Veggies with Yellow Rice
35 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45 min
Steamed Asparagus
35 min
Basic Soup Purée
45 min