Urządzenia i Akcesoria
Sautéing 14 oz Carrots
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
14 oz
Składniki
-
½ oz extra virgin olive oiloil½ oz
-
carrots sliced on the bias (¼ in.)14 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 14 oz
Sód
240 mg
Białko
4 g
Kalorie
1293 kJ /
309 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
14.4 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sautéing 14 oz Julienned Carrots
20 min
Sautéed Red Peppers with Onions
25 min
Sautéing Red Pepper with Onions
25 min
Sautéing Vegetable Mixture
30 min
Sautéing 7 oz Zucchini
20 min
Sautéing 7 oz Bell Pepper
20 min
Sautéing 7 oz Carrots
15 min
Mixed Mushroom Sauté
30 min
Sautéing Onions and Garlic
20 min
Sautéing 7 oz Onions
20 min
Sautéed Cauliflower
25 min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 min