
Urządzenia i Akcesoria
Sautéing 14 oz Carrots
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
14 oz
Składniki
-
oil½ oz
-
carrots sliced on the bias (¼ in.)14 oz
Wartości odżywcze na 14 oz
Kalorie
309 kcal /
1293 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
20 g
Błonnik
14.4 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Sód
240 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Steamed Baby Potatoes
30 min
Sautéing 14 oz Julienned Carrots
20 min
Sautéing Red Pepper with Onions
25 min
Sautéing Vegetable Mixture
30 min
Sautéing 7 oz Zucchini
20 min
Sautéing 7 oz Bell Pepper
20 min
Sautéing 7 oz Carrots
15 min
Sautéing 14 oz Eggplant
35 min
Sautéing Onions and Garlic
20 min
Sautéing 10.5 oz Onions
Brak ocen
Sautéing 7 oz Onions
20 min
Mixed Mushroom Sauté
30 min