Sautéing 14 oz Carrots

Sautéing 14 oz Carrots

4.6 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
14 oz

Składniki

  • oil
    ½ oz
    ½ oz extra virgin olive oil
  • carrots sliced on the bias (¼ in.)
    14 oz

Wartości odżywcze na 14 oz

Kalorie 309 kcal / 1293 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 20 g
Błonnik 14.4 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Sód 240 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...