Urządzenia i Akcesoria
Romesco Dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
12 portions
Składniki
-
smoked almonds150 g
-
red capsicums roasted (see tips)500 g
-
sherry vinegar50 g
-
ground smoked paprika1 tsp
-
salt (opcjonalnie) to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
114 mg
Białko
3 g
Kalorie
382.4 kJ /
91 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hollandaise Sauce
15 min
Béarnaise sauce
15 min
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1 godz.
Sweet Raisin Pancake - Kaiserschmarrn
35 min
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50 min
Amaretto Sour (Metric)
10 min
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8 godz. 45 min
Mayonnaise
5 min
Smoked mussels with Pernod sauce
35 min
Mussels with crème fraiche and herbs (Mouclade)
1 godz.
Poached salmon and beetroot blinis
45 min
Boerewors
40 min