Urządzenia i Akcesoria
Vegetable fideuá
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves1 - 2
-
onion cut into quarters120 - 150 g
-
chilli, dried without stalk and seeds1
-
green pepper cut into small pieces100 g
-
red pepper cut into small pieces100 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
green asparagus without the hard part and chopped into 2-3 cm pieces250 g
-
button mushroom, fresh, sliced150 g
-
ripe tomatoes cut into small pieces150 g
-
saffron threads1 pinch
-
food colouring yellow (see tip)½ tsp
-
water800 g
-
1 - 2 tsp saltstock cubes (each for 0.5 l)2
-
fideua noodles350 g
-
green peas, frozen50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
10.3 g
Kalorie
1343 kJ /
321 kcal
Tłuszcz
9.7 g
Błonnik
5.8 g
Węglowodany
48.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Star Burgers
20 godz. 5 min
Menu: Cod with Clams and Stuffed Sweet Potatoes; Chocolate Pears
Brak ocen
Salmon and Leek Parcel with Rice
1 godz.
Flour from cereal grains or pulses
5 min
Pasta salad with trout and vegetables
45 min
Millet Cakes
1 godz. 5 min
Mozambican chicken curry
35 min
Red Bean, Chicken and Sweet Potato Stew
45 min
Cauliflower and sweet potato salad with nuts
40 min
Warming amaranth porridge
50 min
Rhubarb Pancake Pieces
50 min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1 godz. 20 min