Urządzenia i Akcesoria
Vegetable fideuá
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves1 - 2
-
onion cut into quarters120 - 150 g
-
chilli, dried without stalk and seeds1
-
green pepper cut into small pieces100 g
-
red pepper cut into small pieces100 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
green asparagus without the hard part and chopped into 2-3 cm pieces250 g
-
button mushroom, fresh, sliced150 g
-
ripe tomatoes cut into small pieces150 g
-
saffron threads1 pinch
-
food colouring yellow (see tip)½ tsp
-
water800 g
-
1 - 2 tsp saltstock cubes (each for 0.5 l)2
-
fideua noodles350 g
-
green peas, frozen50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
10.3 g
Kalorie
1343 kJ /
321 kcal
Tłuszcz
9.7 g
Błonnik
5.8 g
Węglowodany
48.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
Brak ocen
Spelt and chicken salad
1 godz. 15 min
Lentil moussaka
2 godz. 20 min
Broad Bean Vegetarian Persian Patties (Kibbeh)
1 godz. 40 min
Beetroot soup with herb dumplings
1 godz. 10 min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan' (TM6 & TM5)
25 min
Salmorejo
10 min
Couscous with Lamb and Vegetables
50 min
Dahi Wali Macchi (Haddock Baked in Yoghurt)
50 min
Walnut and Blueberry Bran Pancakes
1 godz.
Lentil Moussaka
2 godz. 20 min
Green Pancakes with Ham and Cheese
55 min