
Urządzenia i Akcesoria
Sumac and Quinoa Lavosh
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz.
18 portions
Składniki
-
plain flour240 g
-
quinoa cooked (cooked weight, see tip)200 g
-
poppy seeds1 tsp
-
dried fennel seeds3 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
sugar¼ tsp
-
unsalted butter diced50 g
-
milk330 g
-
sumac for sprinkling2 Tbsp
-
coarse sea salt for sprinkling2 tsp
-
vegetable oil for drizzling2 Tbsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
107 kcal /
449 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
13 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Sód
220 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Vietnamese Style Noodle Salad
40 min
Crunchy Granola
1 godz. 45 min
Jalapeño Cornbread with Maple Butter
50 min
Basil Pesto
10 min
Rice Cake with Sweet Azuki Bean Paste
8 godz. 30 min
Clementine and Poppy Seed Buttermilk Scones
30 min
Cardamom and Rose Shortbread
1 godz. 30 min
Spiced Nuts
20 min
Pesto with Rocket and Chilli
10 min
Fennel and Orange Biscotti - Biscotti all'arancia e finocchio
3 godz. 40 min
Asian Vinaigrette
5 min
Red Pesto
10 min