Urządzenia i Akcesoria
Sumac and Quinoa Lavosh
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz.
18 portions
Składniki
-
plain flour240 g
-
quinoa cooked (cooked weight, see tip)200 g
-
poppy seeds1 tsp
-
dried fennel seeds3 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
sugar¼ tsp
-
unsalted butter diced50 g
-
milk330 g
-
sumac for sprinkling2 Tbsp
-
coarse sea salt for sprinkling2 tsp
-
vegetable oil for drizzling2 Tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
220 mg
Białko
3 g
Kalorie
449 kJ /
107 kcal
Tłuszcz
5 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Seeded Protein Crackers
30 min
Seeded sheet crackers (Toddlers and beyond)
1 godz. 30 min
Tempered Chocolate
40 min
Green Leek Gomasio
40 min
Pomegranate and Mint Marinade
5 min
Ricotta Gnudi with Sage Butter - Gnudi di ricotta con burro con salvia
20 godz. 45 min
Falafel in Square Flatbread (R’gaif Bread) with Tahini Sauce
1 godz. 25 min
Focaccia with Roasted Grapes and Taleggio
2 godz.
Tomato Kasoundi
2 godz.
Sun-Dried Tomato Tapenade
15 min
Almond and Seed Crackers
45 min
Sumac and Tahini Houmous
10 min