Urządzenia i Akcesoria
Sumac and Quinoa Lavosh
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz.
18 portions
Składniki
-
plain flour240 g
-
quinoa cooked (cooked weight, see tip)200 g
-
poppy seeds1 tsp
-
dried fennel seeds3 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
sugar¼ tsp
-
unsalted butter diced50 g
-
milk330 g
-
sumac for sprinkling2 Tbsp
-
coarse sea salt for sprinkling2 tsp
-
vegetable oil for drizzling2 Tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
220 mg
Białko
3 g
Kalorie
449 kJ /
107 kcal
Tłuszcz
5 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fig, Roquefort and Prosciutto Tart
1 godz. 30 min
Fennel and Orange Biscotti - Biscotti all'arancia e finocchio
3 godz. 40 min
Rhubarb and Orange Blossom Jam
45 min
Focaccia
3 godz.
Baba Ganoush
1 godz.
Polenta Bites with Caponata or Berry Compote
4 godz.
Black rye bread
2 godz. 35 min
Elderflower Basil Gin Fizz
10 min
Scandinavian Rye Bread
27 godz.
Champagne crème brûlée
2 godz. 25 min
Almond Tuiles
1 godz. 30 min
Aïoli
5 min