Urządzenia i Akcesoria
Sumac and Quinoa Lavosh
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz.
18 portions
Składniki
-
plain flour240 g
-
quinoa cooked (cooked weight, see tip)200 g
-
poppy seeds1 tsp
-
dried fennel seeds3 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
sugar¼ tsp
-
unsalted butter diced50 g
-
milk330 g
-
sumac for sprinkling2 Tbsp
-
coarse sea salt for sprinkling2 tsp
-
vegetable oil for drizzling2 Tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
220 mg
Białko
3 g
Kalorie
449 kJ /
107 kcal
Tłuszcz
5 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gwinganna nut and seed bread
3 godz. 25 min
Pea, Cherry Tomato and Feta Hummus Wraps
Brak ocen
Pistachio cream madeleines
24 godz. 35 min
Orange Zest Pie
2 godz.
Pepper, Anchovy and Onion Cornbread Tart
45 min
Soparnik
1 godz. 45 min
Berry halva semifreddo
4 godz. 10 min
White bean dip with chimichurri
15 min
Grain Bread with Cashew Butter
55 min
Taramasalata
15 min
Tarator (tahini dip)
5 min
Sun-Dried Tomato Tapenade
15 min