Nut Ice Cream with Citrus and Lavender Crumble
TM6 TM5 TM31

Nut Ice Cream with Citrus and Lavender Crumble

(Brak ocen)

Składniki

Nut Milk

  • 250 g mixed whole nuts (e.g. almonds, hazelnuts, peanuts, cashew nuts, see tip)
  • 1500 g water
  • 5 - 10 drops lemon juice (see tip)
  • 1 pinch coarse sea salt
  • 40 g honey

Citrus and Lavender Crumble

  • 150 g stale bread, cut in pieces
  • 20 g olive oil
  • 20 g honey
  • 1 tsp lavender
  • ½ lemon, finely grated zest only
  • 1 orange, finely grated zest only
  • 50 g orange juice

Ice Cream

  • 250 g coconut cream
  • 4 medium eggs
  • 1 tsp guar gum (see tip)
  • 150 g honey

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1628 kJ / 389 kcal
Białko
9.3 g
Węglowodany
36 g
Tłuszcz
26 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Błonnik
4.4 g
Sód
121 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy