Urządzenia i Akcesoria
Pear Crumble with Coconut and Hazelnuts
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
8 portions
Składniki
Filling
-
ripe pears (e.g. Conference) peeled, cored, cut in pieces (2-3 cm) (approx. 8 pears)700 g
-
water100 g
-
sugar230 g
Topping
-
hazelnuts75 g
-
baking powder1 tsp
-
plain flour200 g
-
unsalted butter cold, diced150 g
-
desiccated coconut50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4.4 g
Kalorie
2045 kJ /
489 kcal
Tłuszcz
25.7 g
Węglowodany
60 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PEARS
10 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Może spodoba Ci się również...
Lemon and Poppy Seed Clafoutis
40 min
Rhubarb Vanilla Flan
50 min
Courgette and Dried Fruit Scones
30 min
Courgette and Pine Nut Cake
50 min
Mini Apple Loaf Cakes
1 godz. 30 min
Coconut-Lime Rice Pudding With Caramelised Pineapple
45 min
Morello Cherry Brownies
1 godz.
Pumpkin, Coconut and Orange Cake
1 godz. 5 min
Sugar Free Banana Bread
1 godz. 15 min
Banana and Oat Muffins
35 min
Porridge with Pear Compote
25 min
Rice Pudding
1 godz.