Urządzenia i Akcesoria
Butterscotch Banana Sponge Pudding
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
8 portions
Składniki
Sponge
-
unsalted butter soft, plus extra for greasing85 g
-
caster sugar140 g
-
self-raising flour175 g
-
banana (approx. 240 g)1
-
milk150 g
-
large egg1
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
Butterscotch Sauce
-
unsalted butter diced50 g
-
light brown sugar130 g
-
golden syrup30 g
-
water250 g
-
banana (approx. 240 g)1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4 g
Kalorie
1674 kJ /
400 kcal
Tłuszcz
15.4 g
Węglowodany
61.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sweet
80 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Może spodoba Ci się również...
Pineapple Upside Down Cake with Custard
1sa
Chocolate Orange Steamed Pudding
3sa
Chocolate Bread 'N Butter Pudding
1sa 25 dk
Chocolate Bread and Butter Pudding
1sa
Lemon Delicious
50 dk
Chocolate Coffee Puddle Pudding
40 dk
Banana Blondies
40 dk
Mandarin and White Chocolate Trifle
6sa
Brioche Berry Pudding
1sa
Sticky Toffee Sponge Cake
1sa 30 dk
Coffee and Walnut Cake
1sa 10 dk
Blueberry and White Chocolate Traybake
1sa