Urządzenia i Akcesoria
Persian Flatbread with Herb and Walnut Dip
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
4 portions
Składniki
Persian Flatbread
-
water430 g
-
2 tsp dried yeast, (8 g)fresh yeast crumbled20 g
-
honey10 g
-
strong white bread flour510 g
-
fine sea salt1 tsp
-
polenta, coarsely ground for dusting
-
oil for greasing
-
bread flour plus extra for dusting
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
sesame seeds2 Tbsp
-
poppy seeds2 Tbsp
Herb and Walnut Dip
-
walnuts, halved or chopped100 g
-
fresh basil leaves10 g
-
fresh tarragon leaves5 g
-
fresh mint leaves10 g
-
fresh coriander leaf10 g
-
fresh chives cut in pieces10 sprigs
-
feta cheese cut in pieces200 g
-
olive oil50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portions
Białko
117 g
Kalorie
17075 kJ /
4078 kcal
Tłuszcz
214 g
Błonnik
32 g
Węglowodany
403 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sun-dried Tomato and Rosemary Breadsticks - Bastoncini di pane con pomodori secchi e rosmarino
3 godz. 45 min
Rhubarb and Orange Blossom Jam
45 min
Middle Eastern Aubergine Pies
2 godz.
Limoncello Tarts
3 godz. 15 min
Falafel in Square Flatbread (R’gaif Bread) with Tahini Sauce
1 godz. 25 min
Spinach turnovers (fatayer)
1 godz. 25 min
Coleslaw
10 min
Fruit Tart with Camomile Custard
2 godz.
Flatbread (Manakish) with Za'atar
1 godz. 40 min
Cheese Biscuits
30 min
Persian Flatbreads
1 godz. 45 min
Naan Bread with Onion and Cumin
2 godz.