Urządzenia i Akcesoria
Persian Flatbread with Herb and Walnut Dip
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
4 portions
Składniki
Persian Flatbread
-
water430 g
-
2 tsp dried yeast, (8 g)fresh yeast crumbled20 g
-
honey10 g
-
strong white bread flour510 g
-
fine sea salt1 tsp
-
polenta, coarsely ground for dusting
-
oil for greasing
-
bread flour plus extra for dusting
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
sesame seeds2 Tbsp
-
poppy seeds2 Tbsp
Herb and Walnut Dip
-
walnuts, halved or chopped100 g
-
fresh basil leaves10 g
-
fresh tarragon leaves5 g
-
fresh mint leaves10 g
-
fresh coriander leaf10 g
-
fresh chives cut in pieces10 sprigs
-
feta cheese cut in pieces200 g
-
olive oil50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portions
Białko
117 g
Kalorie
17075 kJ /
4078 kcal
Tłuszcz
214 g
Błonnik
32 g
Węglowodany
403 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cheese Biscuits
30 min
Cardamom and Rose Shortbread
1 godz. 30 min
Polenta Muffins with Prawns and Mayo
1 godz. 25 min
Cauliflower Stuffed Parathas
45 min
Spiced Grape Refresher
2 godz. 15 min
Houmous
13 godz. 30 min
Grissini with Parmesan and Herbs
5 godz. 10 min
Chocolate Chilli Ice Cream
13 godz. 15 min
Spiced Labne with Squash and Rocket Salad
13 godz. 30 min
Broad bean bruschetta
30 min
Herb Butter Flatbreads
35 min
Sourdough-style Loaf
122 godz. 45 min