Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g verduras variadas o verduras sobrantes (pieles y hojas) en trozos
- 1 cebolla con piel, en mitades
- 50 g de champiñones
- 2 dientes de ajo con piel
- 2 hojas de laurel secas
- 4 granos de pimienta de Jamaica
- 10 granos de pimienta negra
- 2 ramitas de tomillo fresco
- 2 ramitas de romero fresco
- 1500 g de agua
- 2 cucharaditas de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 tarro
- Kalorie
- 391 kJ / 93 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.3 g
- Błonnik
- 5.3 g
- Sód
- 1634.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hervido
40 min
Brócoli con salsa de garbanzos
30 min
Remolacha cocida (Pelar)
40 min
Menú: Cuscús con verduras, albaricoques y queso feta. Crema de stracciatella
45 min
Crema de calabaza
45 min
Caldo base
55 dk
Caldo de carne (pollo o ternera)
40 min
Caldo de carne (Cocción lenta)
3h 50min
Caldo vegetal
35 min
Caldo de verduras
35 min
Caldo de pollo rico en colágeno
12h 10 phút
Brócoli y patatas con salsa de queso
30 min