Veganske spirulinabøffer

Veganske spirulinabøffer

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portioner

Składniki

  • spinatblade, friske
    500 g
  • vand
    500 g
  • brød skåret i mindre stykker (3-4 cm)
    100 g
  • soyamælk
    80 g
  • valnødder, uden skal plus ekstra til pynt
    50 g
  • fed hvidløg
    1
  • persilleblade, friske plus ekstra til pynt
    3 kviste
  • skalotteløg halve
    1
  • olivenolie plus ekstra til at smøre med
    20 g
  • spirulina, pulver
    5 g
  • rasp plus ekstra til at drysse med
    20 g
  • salt
    1 tsk
  • sort peber, friskkværnet
    3 knivspids
  • oregano, tørret
    ½ tsk
  • cherrytomater halve
    50 g
  • rucola
    150 g
    150 g babysalat

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 630.3 mg
Białko 11.5 g
Kalorie 1162 kJ / 277.8 kcal
Tłuszcz 15.5 g
Błonnik 6.3 g
Tłuszcz nasycony 1.8 g
Węglowodany 28 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie