Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
200
g rode uien, gehalveerd
lub 200 g uien, gehalveerd - 20 g teentjes knoflook
- 1 verse rode chilipeper, zaadlijsten verwijderd, pas aan naar smaak
- 10 g olijfolie
-
750
g tomaten, in stukken
lub 750 g tomaten uit blik - 200 g paprikamengeling (bv. rood en groen), in dunne reepjes (ong. 2 cm lang)
- 1 - 1 ½ tl zout
- 150 g zoete maïskorrel, uit blik, uitgelekt
- 500 g kidneybonen, uit blik, uitgelekt (ong. 800 g voor het uitlekken)
-
6
soja- en champignonworst, vegetarisch (450-600 g)
lub 6 vegetarische worst of naar keuze -
3 - 4
takjes verse koriander, enkel de blaadjes
lub 3 - 4 takjes verse bladpeterselie, enkel de blaadjes
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1745 kJ / 418 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 27 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Błonnik
- 13.3 g
Alternatywne przepisy
Moussaka met linzen
2 godz. 20 min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1 Std. 15 Min
Glutenvrije gevulde pepers
Keine Bewertungen
Mediterrane paprika's
Keine Bewertungen
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16 Std.
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1 Std. 5 Min
Paddenstoelentaart
1 godz. 30 min
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40 min
Sous-vide miso aubergine
2 Std. 45 Min
Chili non Carne
1 godz.
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13 Std. 30 Min
Chilli con carne
35 min