Vegetarische chili
TM5 TM6

Vegetarische chili

4.0 (3 oceny)

Składniki

  • 200 g rode uien, gehalveerd
    lub 200 g uien, gehalveerd
  • 20 g teentjes knoflook
  • 1 verse rode chilipeper, zaadlijsten verwijderd, pas aan naar smaak
  • 10 g olijfolie
  • 750 g tomaten, in stukken
    lub 750 g tomaten uit blik
  • 200 g paprikamengeling (bv. rood en groen), in dunne reepjes (ong. 2 cm lang)
  • 1 - 1 ½ tl zout
  • 150 g zoete maïskorrel, uit blik, uitgelekt
  • 500 g kidneybonen, uit blik, uitgelekt (ong. 800 g voor het uitlekken)
  • 6 soja- en champignonworst, vegetarisch (450-600 g)
    lub 6 vegetarische worst of naar keuze
  • 3 - 4 takjes verse koriander, enkel de blaadjes
    lub 3 - 4 takjes verse bladpeterselie, enkel de blaadjes

Wartości odżywcze
na 1 portie
Kalorie
1745 kJ / 418 kcal
Białko
24 g
Węglowodany
27 g
Tłuszcz
21 g
Błonnik
13.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy