Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
200
g rode uien, gehalveerd
lub 200 g uien, gehalveerd - 20 g teentjes knoflook
- 1 verse rode chilipeper, zaadlijsten verwijderd, pas aan naar smaak
- 10 g olijfolie
-
750
g tomaten, in stukken
lub 750 g tomaten uit blik - 200 g paprikamengeling (bv. rood en groen), in dunne reepjes (ong. 2 cm lang)
- 1 - 1 ½ tl zout
- 150 g zoete maïskorrel, uit blik, uitgelekt
- 500 g kidneybonen, uit blik, uitgelekt (ong. 800 g voor het uitlekken)
-
6
soja- en champignonworst, vegetarisch (450-600 g)
lub 6 vegetarische worst of naar keuze -
3 - 4
takjes verse koriander, enkel de blaadjes
lub 3 - 4 takjes verse bladpeterselie, enkel de blaadjes
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1745 kJ / 418 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 27 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Błonnik
- 13.3 g
Alternatywne przepisy
Paella met kidneybonen
55min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1h 15 min
Boekweit met champignons
25 min
Borscht
50 min
Linzensoep met spinazie
50 min
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Brak ocen
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40 min
Gevulde groenten
1sa 20 dk
Aardappelgoulash
1h
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1h 25min
Stoofpot van linzen
2 godz. 35 min
Indiase groentencurry
50 min