Couscoussalat med aubergine og peber

Couscoussalat med aubergine og peber

3.0 1 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portioner

Składniki

  • bredbladet persille, frisk kan undlades
    3 - 4 kviste
  • fed hvidløg
    1
  • tørrede tomater
    30 g
  • basilikumblade
    6
  • ekstra jomfruolivenolie
    40 g
  • peberfrugt rød, skåret i tern (1 cm)
    200 g
  • aubergine skåret i tern (1 cm)
    300 g
  • salt
    2 knivspids
  • vand
    200 g
  • sød paprika
    1 teske
  • couscous
    200 g
  • cherrytomater skåret i halve
    200 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 4 portioner

Sód 422 mg
Białko 37 g
Kalorie 5694 kJ / 1361 kcal
Tłuszcz 44 g
Błonnik 28 g
Tłuszcz nasycony 6 g
Węglowodany 212 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie