Urządzenia i Akcesoria
Couscoussalat med aubergine og peber
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portioner
Składniki
-
bredbladet persille, frisk kan undlades3 - 4 kviste
-
fed hvidløg1
-
tørrede tomater30 g
-
basilikumblade6
-
ekstra jomfruolivenolie40 g
-
peberfrugt rød, skåret i tern (1 cm)200 g
-
aubergine skåret i tern (1 cm)300 g
-
salt2 knivspids
-
vand200 g
-
sød paprika1 teske
-
couscous200 g
-
cherrytomater skåret i halve200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portioner
Sód
422 mg
Białko
37 g
Kalorie
5694 kJ /
1361 kcal
Tłuszcz
44 g
Błonnik
28 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
212 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gulerods- og sellerisuppe
45 min
Svampebolognese med courgette-nudler
Brak ocen
Græskartærte
Brak ocen
Tortilla med courgette og falafler
25 godz. 30 min
Valnøddefrikadeller med salsa og majs
Brak ocen
Spicy aubergine med bulgur
Brak ocen
Grøntsagskarry med blomkålcouscous
Brak ocen
Linse- og kikærteburger med tahindressing
Brak ocen
Bagt mac and cheese med grøntsager
Brak ocen
Galette med ost og tofudressing
Brak ocen
Quesadillas med chilichutney
Brak ocen
Salat med sobanudler og tofu
Brak ocen