Olej aromatyzowany czerwoną papryką
TM6 TM5

Olej aromatyzowany czerwoną papryką

4.2 (11 ocen)

Składniki

  • 50 g czerwonej papryki, bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki
  • 2 łyżeczki papryki słodkiej, mielonej
  • 2 łyżeczki papryki wędzonej, mielonej, ostrej (patrz wskazówka)
  • 500 g oleju rzepakowego
    lub 500 g oleju z pestek winogron

Wartości odżywcze
na 1 Cały przepis
Kalorie
19188 kJ / 4583 kcal
Białko
3 g
Węglowodany
15 g
Tłuszcz
502 g
Tłuszcz nasycony
34 g
Błonnik
6.4 g
Sód
8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy