Urządzenia i Akcesoria
Olej aromatyzowany czerwoną papryką
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 24 godz. 40 min
500 g
Składniki
-
50 g czerwonej papryki bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki
-
2 łyżeczki papryki słodkiej, mielonej
-
2 łyżeczki papryki wędzonej, mielonej ostrej (patrz wskazówka)
-
500 g oleju z pestek winogron500 g oleju rzepakowego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
1.7 mg
Białko
0.4 g
Kalorie
3733.3 kJ /
892.3 kcal
Tłuszcz
100.3 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
7.4 g
Węglowodany
1.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
GOTUJ JAK SZEF KUCHNI
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Sól ziołowo-cytrynowa
1 godz.
Szybka zupa w proszku
10 min
Sól bekonowa
45 min
Purée ziemniaczane z czosnkiem niedźwiedzim i masłem musztardowym
50 min
Gomasio z zieloną częścią pora
40 min
Piwo imbirowe
25 godz. 30 min
Majonez
5 min
Koncentrat bulionu grzybowego
25 min
Masło
5 min
Mieszanka do wypieku chleba pomidorowo-ziołowego
10 min
Pizza genueńska z cebulą (fugazza)
1 godz.
Grzaniec gruszkowy
30 min