Urządzenia i Akcesoria
Galaretka brzoskwiniowo-borówkowa (bez cukru)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
1 słoik
Składniki
-
skórka otarta z ½ cytryny ekologicznej, bez białych błonek
-
70 g soku z winogron niesłodzonego
-
200 g brzoskwini o białym miąższu bardzo dojrzałych, pokrojonych na kawałki
-
50 g borówek, świeżych
-
1 ¼ łyżeczki żelatyny w proszku
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 słoik
Białko
8.3 g
Kalorie
722 kJ /
171 kcal
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
NATURALNIE SŁODKIE
9 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Konfitura jabłkowo-jeżynowa
1 godz. 30 min
Marmolada porzeczkowo-jabłkowa
25 min
Dżem brzoskwiniowy z syropem z kwiatów czarnego bzu
25 min
Marmolada truskawkowa z Aperolem®
20 min
Konfitura jabłkowa z migdałami
1 godz. 30 min
Dżem z jabłek i kiwi
40 min
Agrestowy chutney
40 min
Marmolada śliwkowo-borówkowa z pomidorem
25 min
Galaretka wiśniowo-bananowa
25 min
Konfitura jagodowa z anyżem
1 godz. 10 min
Konfitura brzoskwiniowo-żurawinowa
1 godz. 25 min
Szybki dżem z mrożonych owoców jagodowych
30 min