Urządzenia i Akcesoria
Galaretka brzoskwiniowo-borówkowa (bez cukru)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
1 słoik
Składniki
-
skórka otarta z ½ cytryny ekologicznej, bez białych błonek
-
70 g soku z winogron niesłodzonego
-
200 g brzoskwini o białym miąższu bardzo dojrzałych, pokrojonych na kawałki
-
50 g borówek, świeżych
-
1 ¼ łyżeczki żelatyny w proszku
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 słoik
Białko
8.3 g
Kalorie
722 kJ /
171 kcal
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
NATURALNIE SŁODKIE
9 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Kompot gruszkowy (w słoikach na zimę)
50 Min
Sok z owoców jagodowych (od 6. miesiąca życia)
10 Min
Powidła śliwkowe
2 Std.
Dżem mirabelkowy z wanilią
35 Min
Marmolada truskawkowa z Aperolem®
20 Min
Konfitura jabłkowa z migdałami
1 Std. 30 Min
Galaretka z owocami
4 Std. 10 Min
Jeżynowa panna cotta
4 Std. 10 Min
Galaretka wiśniowo-bananowa
25 Min
Marmolada śliwkowo-borówkowa z pomidorem
25 Min
Konfitura brzoskwiniowo-żurawinowa
1 Std. 25 Min
Maślankowa panna cotta z duszonymi śliwkami
3 Std. 40 Min