Urządzenia i Akcesoria
Kremowy serek z jogurtu marynowany w oliwie
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 12 godz. 15 min
2 słoiki
Składniki
-
1000 g jogurtu naturalnego1000 g jogurtu naturalnego wykonanego w TM
Posypka ziołowa
-
2 łyżeczki cząbru, suszonego
-
1 łyżeczka mięty, suszonej
-
2 łyżeczki tymianku, suszonego
Zalewa
-
2 ząbki czosnku
-
300 g oliwy z oliwek
-
2 łyżeczki ziarenek pieprzu mieszanego
-
1 łyżeczka soli morskiej, gruboziarnistej
-
6 gałązek tymianku, świeżego
-
6 gałązek rozmarynu, świeżego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 słoik
Sód
1180.1 mg
Białko
19.3 g
Kalorie
7028.6 kJ /
1679.9 kcal
Tłuszcz
167.5 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
31.6 g
Węglowodany
35.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
DOMOWE JOGURTY
9 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Pitny jogurt naturalny w naczyniu miksującym
12 godz. 10 min
Majonez
5 min
Jogurt naturalny
11 godz. 10 min
Marynowany ser typu feta
170 godz.
Domowa ricotta
1 godz. 15 min
Semifreddo zabajone
13 godz.
Surowa „ricotta” z orzechów macadamia (dieta raw)
24 godz. 15 min
Sos ze słodkiego cherry
20 min
Kniszki ziemniaczane
2 godz.
Bliny z musem koperkowym i łososiem
1 godz. 10 min
Majonez japoński (kewpie)
15 min
"Dżem" bekonowy
40 min