Urządzenia i Akcesoria
Spread malinowo-orzechowy
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 porcji
Składniki
-
60 g malin, liofilizowanych (patrz wskazówka)
-
120 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 60% kakao pokrojonej na kawałki
-
120 g masła klarowanego podzielonego na kawałki
-
115 g masła orzechowego, niesolonego115 g pasty orzechowej (patrz wskazówka)
-
375 g pasty pralinowej (patrz wskazówka)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
2.1 mg
Białko
3.4 g
Kalorie
1311 kJ /
313.1 kcal
Tłuszcz
27.3 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Węglowodany
13.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
SŁODKIE MOMENTY
11 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Ciasto marchewkowo-pomarańczowe (bez glutenu)
2 godz.
Angielski pudding z Varomy z sosem waniliowym
40 min
Deser z płynną białą czekoladą
3 godz.
Markiza czekoladowa
2 godz. 25 min
Kakaowe tiramisu z chili
7 godz. 10 min
Lody owocowe
5 min
Truskawki (sous-vide) z musem z białą czekoladą (z osłoną noża miksującego)
2 godz.
Magdalenki (bez glutenu)
1 godz.
Krem śmietankowy z sosem z owoców leśnych
2 godz. 45 min
Napój z rukolą i rukwią
5 min
Bezglutenowy chleb życia
1 godz. 10 min
Jagodowa pianka
10 min