
Urządzenia i Akcesoria
Pianka ze zsiadłego mleka z orzechami włoskimi w miodzie
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 35 min
4 porcje
Składniki
-
orzechów włoskich, łuskanych80 g
-
miodu płynnego30 g
-
cukru50 - 60 g
-
skórki otartej z cytryny ekologicznej, bez białych błonek5 g
-
rozmarynu, świeżego tylko liście1 łyżka
-
wody100 g
-
żelatyny w proszku3 łyżeczki
-
cukru waniliowego, wykonanego w TM1 łyżeczka
-
zsiadłego mleka450 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
289.8 kcal /
1213.1 kJ
Białko
10.2 g
Tłuszcz
14.2 g
Węglowodany
31 g
Błonnik
1.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

KUCHNIA PODHALA
13 Przepisów
Polska
Polska